Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek:


A kiválasztott árú mellett feltüntetett ár a nettó vételár amely egy egységre vonatkozik és nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk.

Fenntartjuk a jogot a részszállításra. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük.

Mivel nagykereskedés vagyunk, kizárólag adószámmal rendelkező, (vállalkozók, céges, közületi, vállalati) partnereket tudunk kiszolgálni.

Magánszemélyeket/felhasználókat nem tudunk kiszolgálni!

Fizetési módok:

Személyes átvétel esetén:

1. Készpénz fizetés üzletünkben.

2. Előre átutalással

Házhoz szállítás esetén fuvarozó céggel:

1. Készpénz-átutalási megbízással:

A szállítmányozónak kell az áru ellenértékét kifizetni. Ebben az esetben a teljesítés napja az áru ellenértékének a bankon történő jóváírás napja. Számlát kiállítani csak abban az esetben tudunk ha a teljes összeg bankszámlánkon jóváírásra került. A szállítási költség a számlán külön sorban - közvetített szolgáltatás - kerül feltüntetésre.

2. Előre utalással:

Bankszámlánkon történő jóváíráskor az utalásról számlát állítunk ki melyet postán küldünk meg a Vevő részére. Előre utalási igényét megrendeléskor a megjegyzésben kell közölni. Az áru és a szállítási ellenértékről díjbekérőt küldünk emailban vagy faxon, ami alapján történik az utalás. Az összeg számlánkra történő megérkezését követően állítjuk ki az előlegszámlát, számlát és szállítjuk a kért terméket vagy átvehető üzletünkben. Ebben az esetben a szállítási díj nem tartalmazza az utánvét díját.

Ár a rendelhető tételeknél:

Gyártói, beszállítói, dealer-i ár mely a exw. gyártói, beszállítói, dealer-i paritáson értendő.Nem tartalmazza a vámoltatási, kezelési és egyéb költségeket. A pontos felmerült költségek több tényező függvénye, ezért a tényleges végleges ár csak konkrét adatok függvényében határozható meg.

A teljesség igénye nélkül ami befolyásolhatja ezeket a költségeket.

  • külföldi utalás banki költsége

  • vám mértéke, vámkezelési költség nem EU-s országból származó árú esetén

  • az áru mennyisége, tömege, térfogata

  • környezetvédelmi díj

  • ....stb

Javasoljuk, hogy minden esetben kérjen ajánlatot.

Általánosságban elmondható, hogy uniós országból min. a következő költséggel számolhatunk.

20 kg-ig min. 30 euro + 15 euro banki utalási költség